PENTUEKUVAUS

Pentuekuvaus on tarkoitettu alle luovutusikäisille pennuille. Kuvaukset toteutetaan kasvattajan luona tai toivomassanne miljöössä. Kuvaus voidaan suunnitella toteutettavaksi kannettavassa studiossa, ulkona tai molemmissa. Suloiset rekvisiitat kuviin voidaan suunnitella vaikkapa pentueen tai kennelin teemaväreihin sopiviksi. Kuvauksen tulokset ovat ihana muisto pentuajasta niin kasvattajalle kuin pentujen tuleville omistajillekin.

KANNETTAVA STUDIO

Kannettava ministudioni kulkee näppärästi mukana kuvauspaikalle ja sen avulla voidaan ottaa pennuista oheisen sorttisia yksittäiskuvia asusteilla tai ilman. Tämä kuvausmuoto vaatii eniten kärsivällisyyttä niin kuvaajalta kuin assistentiltakin, mutta lopputulos on sen arvoinen! Kokemukseni mukaan 5-viikkoiset pennut (yllä) pysyvät melko hyvin aloillaan, kun taas 7-viikkoisilla pennuilla (alla) alkaa menojalka vipattaa jo hyvin vahvasti.

ULKOKUVAUS

Ulkokuvauksissa voidaan ottaa poseerauskuvia erilaisten rekvisiittojen kera tai antaa pentujen touhuta omiaan. Rekvisiitoissa on vain mielikuvitus rajana. Pennut voivat kököttää laatikossa, matkalaukussa, korissa tai vaikkapa pulkassa. Kaveriksi kuviin voidaan ottaa esimerkiksi pentujen suosikkipehmo.

HINTA

Pentuekuvauksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat

  • Montako pentua kuvataan?
  • Kuvataanko ulkona, matkastudiossa vai molemmissa?
  • Montako kuvaa haluatte?
  • Suunnitellaanko kuvauksiin varta vasten rekvisiittoja vai käytetäänkö olemassaolevia?
  • Kauanko kuvaukseen käytetään aikaa?

Ota siis yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kuvauspaketti hintoineen! Lähtöhinta pentuekuvauksille on 160 €.